Gonvarri Leadership Program

Vedoucí elektro oddělení Kredit – producer of warehouse technologies Pavel Goroš se zúčastnil 3. ročníku Gonvarri Leadership Program, s cílem rozvíjet manažerské znalosti a dovednosti. 🤝

Program provozuje ESCP Business School a má 4 různé moduly rozdělených do 4 oblastí řízení a 4 oblastí technických.

Obsah programu prohlubuje znalosti o Gonvarri Strategic Planning, Gonvarri & Gonvauto Barcelona, Solar Steel, Gonvarri Material Handling, Arcelor Mittal Plant v Asturii, Gestamp Abrera, H2 Greem & Gonvauto Thuringen a další.

Pokrývá řadu manažerských oblastí včetně strategického plánování, obchodního plánování, řízení managementu, vedení, řízení lidí…

Účastníci budou řídit skutečné strategické projekty, aby uvedli své poznatky do praxe. Při práci v týmech budou schopni proměnit strategickou myšlenku v hmatatelnou realitu, která bude reagovat na výzvy a příležitosti současné společnosti a přispěje tak ke strategickým cílům. Výsledky projektů budou prezentovány ve výkonném výboru společnosti, což prokáže efektivitu budování komplexních řešení díky práci ve vysoce výkonných agilních týmech.

Během SLP také počítáme s interními školiteli společnosti, abychom zajistili, že účastníci programu budou připraveni řešit potřeby společnosti a sdílet osvědčené postupy.

Dne 28. února měli účastníci možnost navštívit muzeum Prado. Během návštěvy si účastníci mohli vychutnat některé z nejznámějších obrazů a povečeřet v Sala de las Musas.